Mijn achtergrond en ervaring

Mijn naam is Edwin den Breejen (1970) en in het dagelijks leven ben ik vader, partner, sporter, directeur bij een multinational en (adem-)coach. Deze "rollen" hebben me veel ervaring gegeven op zakelijk- en persoonlijk vlak.
We lopen als mens allemaal tegen vragen en uitdagingen aan en niemand blijft hiervan gespaard. Ik zie bij mezelf en bij anderen dat dit een effect kan hebben op je mentale-, emotionele- en fysieke gesteldheid.

Ik heb mij door de jaren heen gespecialiseerd in het (h)erkennen, bespreken en in laten zien van deze effecten en geef inzicht hoe je dit aan kan pakken.
Jarenlang werkzaam zijn in het bedrijfsleven heeft me gevormd alsmede andere gebeurtenissen die op mijn pad terecht zijn gekomen.  

Door een samenloop van “toevalligheden” kwam de Wim Hof Methode op mijn pad. Na het volgen van een workshop en aansluitend het 1 jaar zelf actief beoefend te hebben, voelde ik “dit wil ik anderen ook graag laten ervaren”. Ik heb in 2017 de instructeursopleiding bij de Wim Hof Academy succesvol afgerond.

Tijdens mijn verdere ontwikkeling heb ik de kracht van ademhaling ervaren. Ik heb meerdere cursussen gevolgd en ben ademcoach geworden.
Na het lezen van het boek “Zuurstof Winst” (Engels: “Oxygen Advantage®) werd ik zeer enthousiast over de nieuwe inzichten en mogelijkheden en ben ik mij verder gaan verdiepen in de methode van Patrick McKeown (dé wereldwijde autoriteit op gebied van de Buteyko Methode). In november 2017 ben ik geslaagd als instructeur en daarmee gecertificeerd om trainingen te geven. Klik HIER voor meer informatie.

De kracht van ademhaling is niet alleen op fysiek vlak maar zeker ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit heb ik mogen ervaren tijdens de opleiding tot coach niveau 1 voor Balance Breathing. Certificaat behaald in januari 2018, uit handen van de Paul Lenferink. Klik HIER voor meer informatie.

Door het gebruik van specifieke ademhalingstechnieken ben je in staat om de een meer bewuste keuze tussen rust en actie te maken. Hierdoor zul je minder stress ervaren en er beter mee om kunnen gaan, met alle positieve effecten als uitkomst. Ik organiseer regelmatig groeps-workshops in diverse ademtechnieken. Een persoonlijke rust-ademhalinganalyse behoort ook tot de mogelijkheden.


In het nieuws: - Via Limburg 12 juli 2017.pdf
                          - Diabc Artikel 12-2017.pdf

Wim Hof

Certificaat Instructeur Wim Hof Methode (2017)

Certificaat Ademcoach 1 Balance Breathing (2018)   


Certificaat Instructeur Oxygen Advantage (2017)


* Aangezien voeding buiten mijn kennisgebied ligt, wordt dit niet in mijn sessies/ workshops besproken.