Optim-ice® Yourself

Programma (ca. 4 uur)

Ontvangst met koffie en thee

Theorie en Mindset

Theorie en diverse ademhalingstechnieken

Theorie en IJsbad

Afsluiting met certificaatuitreiking

Benodigdheden

Loszittende kleding voor de oefeningen

Badkleding

2 grote handdoeken

Slippers


Optionele benodigdheden:

Yogamatje

Badjas

Kernwaardes

Vrijheid: wees jezelf, maak je eigen keuzes.

Vertrouwen: in jezelf en de ander.

Veiligheid: je mag jezelf zijn, de ander kan zichzelf zijn.

In de workshop "Optim-ice® Yourself" werk ik met een groepsgrootte van minimaal 8 en maximaal 12 personen.
Bij deze groepsgrootte kan ik je de persoonlijke aandacht, energie en enthousiasme geven die past bij mijn stijl en de activiteiten tijdens deze workshop. De nadruk ligt op het beoefenen van de 3 onderdelen maar uiteraard wordt ook de theorie en achtergrond aangehaald.


Voorbereiding

Om jezelf goed voor te bereiden op confrontatie met de koude en deelname aan een workshop, nodig ik je uit om deel te nemen aan de "Optim-ice® Training". Klik op Optim-ice® Yourself Trainings Kalender.pdf om deze te downloaden.

Zorg dat je ruim voor de workshop gegeten hebt. Tijdens de workshop wordt er zo min mogelijk gegeten, het effect van de oefeningen is namelijk het beste op een lege maag.
Niet roken tot 2 uur voor aanvang van- en tijdens de workshop. In verband met de ademhalingsoefeningen is dit prettig voor anderen.

En na de workshop:

Na de geweldige ervaring van de workshop kun je er natuurlijk voor kiezen om er verder niets meer mee te doen en dan blijft het bij die ene schitterende ervaring
Hoe veel mooier zou het zijn als je alles wat je geleerd hebt thuis ook zou doorzetten en de verandering van lichaam en geest ook werkelijk ervaart.
Hier de tips om door te gaan:

- Douche dagelijks koud af: streef naar 2 minuten.
- Bepaal zelf hoe vaak je de ademhalingsoefening je wilt doen. Voel wat bij jou past.
- Hou altijd in gedachte: "je bent tot meer in staat dan je denkt" en/of "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan".

- In de wintermaanden worden er op diverse plaatsen "ijszwemmen" georganiseerd. Kijk op internet voor locaties bij jou in de buurt. Voor regio Eindhoven; klik HIER voor informatie.
- Heb je behoefte aan ademsessies in groepsverband. Stuur me dan een mail voor beschikbare data. Voor prijzen, klik HIER.