Bedankt voor deelname aan de workshop "Breathe in Energy, Breathe out Stress".

Om ook thuis de oefeningen te kunnen doen en de kracht van ademhalen te ondervinden, heb ik de oefeningen voor je in een pdf gezet. Druk op onderstaande link om deze te dowloaden.

Ik zou het fijn vinden als je deze oefeningen niet verder verspreidt: deze zijn enkel voor deelnemers bestemd. Zonder achterliggende kennis doen mensen zichzelf te kort.
Mocht je zelf net zo enthousiast zijn als ik over de technieken, dan zo het geweldig zijn als je mijn workshops zou promoten.

Klik HIER om op mijn Google-pagina te komen, alwaar je onder "Write a Review" je ervaring en waardering aan kan geven.

Ik hoop je bij een van mijn andere workshops/ activiteiten te zien.

Een optimale groet!!
Edwin

Klik op Ademhalingsoefeningen MTH 06102019.pdf om deze te downloaden.


Eventuele risico's:

Hoewel de meeste oefeningen volledig veilig zijn voor vrijwel iedereen, is de zwaarte van enkele oefeningen vergelijkbaar met zeer intensieve trainingen. Deze zijn alleen geschikt voor mensen die gezond en fit zijn.

Als je medische problemen/ indicaties hebt, doe dan geen oefeningen waarbij een vrij sterk gebrek aan lucht wordt gecreëerd.
Bij aandoeningen als hoge bloeddruk, hartkwalen, diabetes, nierproblemen depressie of kanker kun je het beste enkel de neusademhaling en de hele lichte oefeningen doen (“Ademherstel” en “Adem Goed, Adem Licht in rust/ tijdens sport”) totdat medische probleem (eventueel) is opgelost.
Als zwanger bent of tracht te worden, dan is geen enkele oefening geschikt.

Realiseer je dat bovengenoemde aandoeningen slechts enkele voorbeelden betreffen en dat het de verantwoordelijkheid van de beoefenaar zelf is om informatie in te winnen over andere mogelijke belemmeringen en/of beperkingen waarvan je op de hoogte bent. Zodra je enige twijfel hebt over je geestelijke en lichamelijke gezondheid en conditie voor het uitvoeren van de oefeningen, dien je voor aanvang zelf je arts/ specialist te raadplegen.

Voor eerste aanvang van de ademsessie dient formulier "Deelname Eigen Risico" ondertekend en ingeleverd te worden (zie onderaan pagina). Indien er eventuele medische indicaties zijn en je voelt twijfel, neem dan contact op met je arts om deelname en eventuele risico's te bespreken.