De dingen zijn nooit wat ze zijn. Ze zijn wat je ervan maakt.

Positieve gedachten helpen je bij het bereiken van je doelen en te genieten van je leven. Meer positieve gedachten zorgen voor meer succes en geluk in je leven. Je zit lekkerder in je vel, ervaart meer zelfvertrouwen en voelt je beter (over jezelf).

Positieve gedachten beïnvloeden niet alleen de keuzes en uitstraling van mensen. Positief denken heeft invloed op het lichaam: bepaalde hersencellen maken endorfine aan. Endorfine is verantwoordelijk voor het gevoel van welbevinden en geluk; een echte "feel good"-stof dus. Bovendien heeft endorfine een pijnstillende werking en remt het ontstekingsreacties en brengt de stof het lichaam in een verdovende roes.

Vergelijk je brein met de harde schijf van een computer. In je harde schijf wordt alles wat je in het verleden hebt meegemaakt opgeslagen. Zowel de positieve als de negatieve gedachten.
Toch kun je veel bestanden van je harde schijf deleten, aanpassen of vernieuwen. Op die manier verandert de inhoud van je harde schijf; hetzelfde geldt voor de gedachten.

Hoe ziet jouw harde schijf eruit? Zit deze vol met negatieve of positieve gedachten? de schijf krijgen.
Bij de workshops "Breathe, Connect, Release" en "Optim-ice® Yourself" krijg je triggers en de achtergronden hiervan.
Je zult positiever en met meer zelfvertrouwen in het leven staan.

Boeken ter inspiratie voor je mindset te veranderen:
Minder moeten, meer flow - Jan Bommerez
Overstijg jezelf - Joe Dispenza
Van denken naar voelen - Hanneke van Gompel