Ervaringen van deelnemers

Oxygen Advantage® - Balance Breathing - Jouw Bewuste Ademhaling


Kitty J. (1976): "Vanuit de perceptie dat je niet te veel zuurstof kunt inademen - behalve wanneer je gaat hyperventileren - was ik verrast om van Edwin te horen dat we veelal te veel zuurstof inademen en er daardoor juist te weinig zuurstof terecht komt in onze lichaamscellen. Dit terwijl deze cellen juist van belang zijn voor het goed functioneren van je lijf. Getriggerd door deze paradox wilde ik meer weten van Oxygen Advantage. Door te beginnen met de BOLT score vast te stellen, had ik in ieder geval een 0-meting en daarmee ook een referentiekader om te kunnen gaan vergelijken. Meten is immers nog altijd weten.

Nadat ik begon met het tapen van mijn mond tijdens de nachtrust en de oefeningen toepaste uit de workshop merkte ik al na enkele weken een positieve en bovendien grote verandering in mijn BOLT score. Maar ook op andere vlakken ervaar ik de voordelen van het ademen volgens de Oxygen Advantage methode. Voor het eerst sinds jaren ben ik zonder neusverstoppingen de winter doorgekomen, terwijl er aan virussen geen gebrek was. Tijdens het sporten bemerk ik een langer uithoudingsvermogen, raak ik niet snel meer buiten adem en in mijn dagelijks functioneren ervaar ik bovendien een betere concentratie.

De workshop “Oxygen Advantage” is een buitengewoon leerzame en interessante workshop. De theorie die aangereikt wordt is helder en maakt dat je je echt bewust wordt van wat ‘goed’ ademen is en wat de invloed daarrvan is op je lichamelijke en mentale prestaties. De oefeningen worden onder vakkundige en bezielende leiding van Edwin aangeleerd en zijn direct thuis toepasbaar. Het enthousiasme van Edwin daarbij is de kers op de taart. Kortom ik kan deze workshop iedereen van harte kan aanbevelen! Edwin, nogmaals hartelijk dank voor de nieuwe, mooie en belangrijke inzichten!”

Oxygen Advantage®. Theoretische gedeelte.

Oxygen Advantage®. Veel doen en ervaren.